Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Newsletter Νοεμβρίου

Αγαπητοί μας φίλοι, Χάρι ομ

Αυτή τη φορά αναρτουμε στο blog μας κάτι καινούργιο! Το πρώτο newsletter της σχολής μας, το οποίο θα προσπαθήσει να σας ενημερώνει με πιο συνοπτικό τρόπο για τα δρώμενα που έλαβαν χώρο στη σχολή μας τον προηγούμενο μηνα.

Σας ευχόμαστε καλό και δημιουργικό μήνα και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στα προγράμματα του Yoga Studio Maroussi.

Τον μήνα που πέρασε πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο chanting, όπου μαθητές και φίλοι του Studio συμμετείχαν με ενθουσιασμό στα κίρταν και στις απαγγελίες ειδικών θεραπευτικών μάντρας (ήχων) σε συνδυασμό με την τελετή της φωτιάς. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ένοιωσαν την έντονη εξαγνιστική επίδραση αυτών των πανάρχαιων πρακτικών. Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να παρευρεθείτε, σας προσκαλούμε στο chanting του τρέχοντος μήνα στις 12 Νοεμβρίου, ώρα 21:00. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι μαζί με τους φίλους σας.

Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο της Μακροβιοτικής με τον Adelbert Nelissen, το οποίο μας έδωσε πολλές πληροφορίες για το πώς η τροφή επηρεάζει τις σωματικές και νοητικές μας δραστηριότητες καθώς και τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής για την υγεία. Ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες να πραγματοποιηθούν "Μαθήματα Μακροβιοτικής Μαγειρικής" τα οποία οργανώνουμε και θα πραγματοποιηθούν σύντομα στο Studio. Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, ακόμη και όσοι δεν συμμετείχαν στο σεμινάριο αφού έτσι θα μάθουν στην πράξη τα μυστικά της Μακροβιοτικής Διατροφής. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να πληροφορηθείτε τις ημερομηνίες.

Την 1η Νοεμβρίου ξεκίνησε το τμήμα διαλογισμού για αρχαρίους, το οποίο παραμένει ανοικτό για νέες συμμετοχές μέχρι το τέλος του μήνα. Το τμήμα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν και άτομα που δεν κάνουν απαραίτητα Χάθα γιόγκα. Είναι κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν στην καθημερινή τους ζωή, μια ήρεμη κατάσταση του νου και καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων τους. Συμπληρωματικά με τα τμήματα διαλογισμού βαδίζουν τα μηνιαία σεμινάρια Ράτζα γιόγκα επίπεδο 1 και 2. Η πρώτη συνάντηση Ράτζα γιόγκα 1 γίνεται αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Και μία έκπληξη. Early morning class! Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Η Swami Nirvikalpa εγκαινιάζει στο Studio τα νέα μαθήματα πρωινής γιόγκα που θα σας γεμίσουν ενέργεια, υγεία και καθαρό μυαλό για όλη την ημέρα. Η παραδοσιακή γιόγκα συστήνει την πρωινή άσκηση (saddhana) πριν από κάθε άλλη δραστηριότητα της ημέρας. Όταν ξεκινήσετε την ημέρα σας φροντίζοντας το σώμα σας και βιώσετε το αίσθημα της ηρεμίας και τη γαλήνης στο νου σας και στην καρδιά σας βάζετε τα θεμέλια για την υγεία σας. Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε πως έχουν πολύ μεγαλύτερη ψυχική και σωματική αντοχή, πιο συγκεντρωμένο νου και είναι πιο αποδοτικοί στις δραστηριότητες τους. Αν το δοκιμάσετε θα πειστείτε! Το μάθημα ξεκινά στις 06:30 με ασάνα και πραναγιάμα και αν έχετε περισσότερο χρόνο συνεχίζεται από τις 7:30 μέχρι τις 8:00 με διαλογισμό. Έχετε ακόμη περισσότερο χρόνο; Μείνετε μαζί μας μετά το μάθημα για να γευτούμε ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά

Με αγάπη

Swami Nirvikalpa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου