Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τριήμερο ανανέωσης με yoga και spa (11-13 Iουνίου 2010) στο Πλατύστομο Μακρακώμης

To Yoga Studio Maroussi & τα NYSY Studios σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο ανανέωσης και θεραπευτικής yoga που διοργανώνουν στο Πλατύστομο Μακρακώμης.

Ελάτε μαζί μας για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σε αυτό το μαγευτικό θέρετρο στη φύση.
Ιαματικά θερμά λουτρά, εμβάθυνση στις πρακτικές της γιόγκα (Ασανας, πραναγιάμας, διαλογισμός), τεχνικές καθαρισμού (Satkarmas) και το βασικότερο.. ευχάριστη παρέα και καλή συντροφιά.

Ολα αυτά μαζί φυσικά με τη Swami Nirvikalpa & τη Βιβή Λέτσου, με διαμονή σε πολυτελή δωμάτια και χορτοφαγικά γευματα.

Παρασκευή 11 εώς την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Το Πλατύστομο βρίσκεται στην δυτική Φθιώτιδα, με πρόσβαση από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και κατεύθυνση προς το Καρπενήσι, στο ενδιάμεσο από την Λαμία 34 χλμ και 47 χλμ από το Καρπενήσι.
Καντε κλίκ εδώ για τον χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τριήμερο και δηλώσεις συμμέτοχης καλέστε στο τηλέφωνο της γραμματείας μας.
Tηλ.: 210 6147618
Ώρες Επικοινωνίας
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00 -21:00
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ 10:00 -14:00 ΚΑΙ 17:00-21:00

1 σχόλιο:

  1. Καλή σου μέρα Nirvikalpa!
    Είμαι η Σάντυ από Τρίκαλα, γνωριστήκαμε στο Πλατύστομο το Ιούνιο, μόλις ανακάλυψα το Blog σου, τα άρθρα είναι πολύ όμορφα!
    Εχω φτιάξει και γω το δικό μου μπλογκ για τη γιόγκα εδώ και λίγο καιρό και έψαχνα να βρω και άλλα μπλογκ παρόμοιου ενδιαφέροντος!Οπότε γράφτηκα και στο δικό σου!
    Γράψου και συ στο δικό μου αν θέλεις, προσπαθώ να έχω αρκετούς αναγνώστες ώστε όποιος ψάχνει για γιόγκα στα Τρικαλα να έχει τη δυνατότητα να με βρεί μέσω ιντερνετ. Η διέυθυνση είναι shaktiyoga-trikala.blogspot.com
    Ελπίζω να καταφέρω να επισκεφτώ το στούντιο σου την επόμενη φορά που θα έρθω Αθήνα. Προς το παρόν διδάσκω στα Τρίκαλα και τα μαθήματα πάνε πολύ καλα!
    Πολλά φιλιά!
    Σάντυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή