Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Σατκαρμας “Τεχνικές αποτοξίνωσης”
(28/11/2009)

Είναι οι κύριες τεχνικές της Χάθα Γιόγκα, μαζί με τις ασάνες και τις πραναγιάμα. Χρησιμοποιούμε χλιαρό αλατισμένο νερό για τον καθαρισμό των εσωτερικών κοιλοτήτων του σώματος (έντερα, στομάχι και οισοφάγο, ιγμόρεια) με σκοπό την ολική αποτοξίνωση. Βοηθούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών και χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Περιλαμβάνει:
Εισαγωγική Θεωρία
1η Τεχνική - Καθαρισμός του εντέρου.
2η Τεχνική - Καθαρισμός στομάχου και οισοφάγου
3η Τεχνική - Καθαρισμός των ιγμόρειων
Σύντομη χαλάρωση στο τέλος.

Πετυχαίνουμε:
• Δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα
• Εξάλειψη της ιγμορίτιδας / δυσκοιλιότητας πονοκεφάλων / κρυολογημάτων
• Ανανέωση των κυττάρων
• Απελευθέρωση της έντασης

Οι τεχνικές γίνονται μόνο νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι
και υπό την καθοδήγηση έμπειρου δασκάλου.

Οι τεχνικές θα γίνουν μονο στις 28 Νοεμβρίου 2009 για αυτό το έτος & θα ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες για το 2010.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Συστημική Αναπαράσταση
(Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009)
με τη Λένα Μητσοπούλου



«....Ένα απροσδόκητο δρώμενο που προβάλλει εικόνες ψυχής και δείχνει τη θέση και την ισορροπία μας στα ανθρώπινα συστήματα».



Η μέθοδος

Με τη Συστημική Αναπαράσταση ανακαλύπτουμε τις κρυμμένες δυναμικές που λειτουργούν στα συστήματα σχέσεων στα οποία ανήκουμε. Δυναμικές ισχυρές, που επηρεάζουν βαθιά το ρόλο μας στην οικογένεια από την οποία προερχόμαστε ή σε αυτή που δημιουργήσαμε.
Η αγάπη μας γι΄αυτούς τους ανθρώπους και η ανάγκη μας να ανήκουμε στο σύστημα, μας οδηγεί ασυνείδητα, στο να αναλάβουμε ρόλους που δεν είναι δικοί μας. Έτσι, μπορεί να ζούμε κουβαλώντας τα συναισθήματα άλλων ή να αντικαθιστούμε αυτούς που έχουν αποκλιστεί η απορριφθεί.

Με τη Συστημική Αναπαράσταση μετέχουμε σε ένα βιωματικό δρώμενο το οποίο μας βοηθάει να κατανοήσουμε γιατί ακολουθούμε επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων και συμπεριφορών. Ανακαλύπτουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να βιώνουμε τη ζωή αποκομμένοι από τους άλλους και τον αληθινό εαυτό μας.

Η Συστημική Αναπαράσταση φέρνει ξανά την ισορροπία. Μας βοηθά να απελευθερωθούμε και να ζήσουμε λυτρωμένοι και συμφιλιωμένοι με τον ρόλο που πραγματικά μας ανήκει.


To σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Yoga Studio Maroussi
στις Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009 ( 11:00 - 18:00 )
.

Πληροφορίες & δήλωσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της γραμματείας μας.
Tηλ. 210 6147618
Ώρες Επικοινωνίας
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00 -21:00
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ 10:00 -14:00 ΚΑΙ 17:00-21:00